SkapDinDrømmejobb

For deg som vil jobbe smartere, få flere kunder og mer frihet – det var derfor du ønsket å starte for deg selv, ikke sant? Du vet at produktet og kompetansen din er KVALITET. Og nå vil du lære deg markedsføring som fungerer, og ikke lengre være en godt bevart hemmelighet. Det handler om å skape en suksessfull business ved å bruke internett på en smart måte.

Du vil lære hvordan du definerer ditt ekspertområde og bygger et unikt brand. Hvordan bruke sosiale media og bloggen til å markedsføre deg til dine drømmekunder og hvordan du lager et produkt som selger seg selv. Og skaper deg en jobb du elsker, hvor du påvirker og hjelper andre med ditt geni. En jobb hvor du tjener penger ved å markedsføre dine tjenester og produkter på nett.

Kurset har hjulpet hundrevis av gründere få flere inspirerende kunder og partnere, å bety en forskjell for noen – og ikke minst, raskere nå målet om økonomisk frihet og mer tid til familie og gøy! Du blir en del av vårt nettverk og trenger ikke lenger føle deg ensom som gründer. Vi er en fantastisk gjeng av åpne og rause gründere som deler erfaringer, hjelper og støtter hverandre gjennom hele prosessen.