SkapDinDrømmejobb Live

Dette er for deg som vil rocke med andre gründere og ledere. Du er klar for påfyll av inspirasjon, for å gå ut av komfortsonen og du ønsker deg nye, gode folk rundt deg. For deg som vil lære nye verktøy som gjør deg bedre og mer produktiv i jobben. Du vil lære hvordan du bygger deg selv som en merkevare – uansett om du er gründer eller leder.

Målet er å inspirere deg til å gå for din drøm og gi deg troen på at DU kan klare å nå dine mål. Du får en unik mulighet til å bygge ditt nettverk av samarbeidspartnere som vil dele og hjelpe hverandre. Du lærer konkrete strategier for å ta deg til neste nivå og bli Din Beste Versjon - hvordan prioritere tiden din og hvilke rutiner du må ha på plass for å ta ut ditt potensial.

SDD Live er en inspirerende læringshelg hvor hundrevis av modige og rause mennesker fra hele landet samles. Det vil gi deg læring og verktøy som er lett å sette ut i livet og som hjelper deg mot målet. MEN, som med alt annet – du må gjøre jobben. Dette er ikke en ”bli rik fort” event : )