DinBesteVersjon

For deg som er klar for å ”våkne opp” og bli en bedre utgave av deg selv. Du drømmer om å komme hjem fra jobb hver dag, full av energi og godt humør – og stolt fordi du bruker dine talenter og gjør en forskjell for noen. Du vil ha overskudd til å trene og med tid til både familien og venninnekvelder. Du ønsker deg mer balanse i livet mellom det å gjøre og det å bare være.

Du er klar for å gi litt mer f… Parkere den flinke piken og hele janteloven, og komme ut av ”skapet” – som deg. Du vet det er din tur nå, og vil ta action mot dine viktigste mål og gjøre dette til ditt beste år.  ”Snarveien til ditt beste liv” kaller jeg det. Og ja, metoden virker – noe som vises i resultatene til tidligere kursdeltakere.

DinBesteVersjon gir deg klarhet i hva du vil og hjelp til å ta action mot dine drømmer. Resultater kommer aldri av seg selv, men mange små steg hver dag mot målene og hjelp gjør underverker. Du lærer deg hvordan få mer tid til det som er viktigst for deg, så du kan gjøre mer av det som gir deg energi. Livet er for kort til å føle seg stressa og sliten eller ikke ha det gøy. Livet er her og nå. På tide å slå av autopiloten og starte å leve igjen : )