Hvilken GRATIS trening vil du ha?
Ja, jeg ønsker gratis tilgang NÅ

Drømmepåske!

Ferietid skal jo være den beste tiden.
Fri OG tid sammen.
Gjøre spennende ting, se, oppleve, bare være; nyte livet rett og slett. Egentlig….

For oss som familie og kjærestepar har vi ofte gledet oss veldig og kommet skuffet hjem igjen…
Og helt dønn ærlig; etter ferier er jeg ofte overrasket over at vi heller ikke denne gangen ente opp med skilsmisse.
Feriene kunne oppsummeres slik; sliten, mye mas, mer lek enn hva jeg syntes var gøy, sett ”ditt og datt” som interesserte meg null, og det hele med en holdning som ”ut på tur aldri sur, yeah my ass”.
På kveldene har jeg slukket den indre stemmen som har sagt ”hva pokker driver du med?” med et glass vin for mye, som igjen gir dårlig søvn og ikke så mye energi til leking dagen etter. Og slik gikk nå dagene til jeg endelig kunne gå på jobb igjen.
Helvetesferier kalte jeg de i all hemmelighet. Det var ikke slik på alle ferier, men med litt overdrivelse i ettertid for at historien skal bli god… så var det nesten slik 😉

Om jeg fikk velge min drømmeferie, skulle jeg ligge ved et basseng, lese gode bøker, bli inspirert av alle fargebladene jeg aldri rekker å lese, trene, spise lange deilige middager sammen hvor vi alle deler opplevelser, møte nye spennende mennesker, lange gode samtaler med kjæresten og ikke minst overskudd til vidunderlig sex hvor jeg føler meg som ”the only girl in the world”. Sukk.
En deilig miks av alenetid, familieidyll, leve godt og sunt, spenning i form av mennesker og ikke minst pleie kjærlighetslivet.

MEN, vi her 4 HELT forskjellige individer i vår familie. Dette er mareritt-ferie for mannen min. Ikke sex delen, men stort sett resten. Og for barna på 10 og 15 er det skrekkscenario av kjedsommelighet.
Vi har forskjellige behov rett og slett.

I år hadde vi den første drømmeferien alle fire.
Vi gjorde noe genialt FØR ferien:
Vi lyttet til hverandres behov og fant ut at vi trengte:
Kjærestetid, Alenetid, Vennetid, Trenetid, Kosetid, Leketid og Familietid

Vi ble enig på forhånd og fant ut at i tillegg til ”tider” ville vi være åpen, ærlig og fleksibel med hverandre. Vi skulle ”se” hverandre! Samle energi og være vår beste versjon. Alle fire.
Det var akkurat det vi gjorde. Vi var i paradis og nøt hvert eneste sekund som familie. Hvor ALLE fire var glad, lykkelig og fornøyd etter tidenes deiligste 10 dager. Vi alle ga og vi alle fikk tid og kjærlighet!

Så hvorfor forteller jeg dette?
Fordi jeg vet om mange som kommer hjem utslitt etter ferie og takknemlig for det er lenge til neste gang. OK, kanskje ikke utslitt, men glad det er jobb tid igjen og trenger nesten en ferie etter ferien?
Det er heller ingen hemmelighet at ferietid er høysesong for skilsmissetid.
Om du er en av de kan du gjøre noen enkle grep som gir DEG drømmeferien din.

Hvordan?
Vær bevisst på hva du ønsker! Ha laser fokus på hva du ønsker med ferien.
Hva du trenger! Se kjæresten din, og tillatte deg selv å bli sett. Tillat deg selv å være bare deg. Øve deg på tydelig kommunikasjon, lade batteriene og bare være.

Mange gjør tabber som vi gjorde; ferie på bare barnas premisser, eller den som er mest sliten. Ferie på autopilot, eller gjøre som vi alltid har gjort (som egentlig ingen av oss liker lengre).

Forbered deg til ferien, lytt til hverandres behov, bli enig og juster underveis. La det bli din beste ferie. Fyll den med masse kjærlighet og energi.
Ha en den aller aller beste påskeferien.

 

 

 

PS. Jeg laget en video da jeg var der. Om drømmeferien og ”intervjuet” min bedre halvdel.
Sjekk ut paradis og den kjekke mannen min. Burde kanskje klippet spøken om sexlivet, men du tåler såpass ikke sant?